Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

σουπιες και σπανακι


πολυ ψαριλα μωρ΄αδελφακι μου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο μπλογκ! Σήμερα σε ανακάλυψα και νομίζω πως δεν θα σε αποχωριστώ εύκολα! Τι φαγητά, Θεέ μου!!! Οι φωτός σούπερ εμπνευστικές, επίσης.
Γιαμ! Γιαμ!

ΣΑΥΡΑ είπε...

καλη φαση

Ανώνυμος είπε...

την σαλτσα την βλεπω πολυ καθαρη,
κοκκινη υποθετω,
ετσι την κανουν στα μαγαζια πολυτελειας,
στα ψαροκαλυβα την φτιαχνουν μαζι με το μελανι ,
οχι απ'ολες τις σουπιες βεβαια ,
νομιζω η αναλογια ειναι 4:1,
αμα αντεχεις δοκιμασε να δεις την διαφορα

ετσι φτιαχνουν και τον μπακαλιαρο

ΣΑΥΡΑ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙ ΗΤΑΝ ΑΙΣΧΟΣ.
ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ.
ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.