Καλά κάνεις και έχεις αμφιβολίες γλυκιά μου. Το μαντί γίνεται με χειροποίητο φύλο, μοιάζει με το ραβιόλι, και ψήνεται στο φούρνο. Το μόνο κοινό με τη συνταγή αυτή είναι ο κιμάς και το γιαουρτοσκόρδιον, με το οποίο προαιρετικά συνοδεύεται το μαντί.
καλο πραμα οι διασκευες,αλλα ας τις δινουμε και αλλο ονομα ,η τουλαχιστον ας λεμε οτι δεν ειναι το orriginal, γιατι καποια φορα θα μπερδεψουμε τα πραγματα και θα λεμε οτι τρωμε "ΣΟΥΒΛΑΚΙ"(απο το σουβλα)ενω θα τρωμε ΓΥΡΟ.
7 σχόλια:
ε ουτε που θα το φανταζομουνα αυτο το φαγητο! απο που το εμπνευστηκε, τι είναι το μάντι?
Που χάθηκες???
Γύρνα πίσω. Πεινάμε!
Theorema
valame giaourti apo panw
giati to leyko parapempei
stin ka8ariotita.
stin pragmatikotita to fai itan apla
makaroni vides k eykoilia.
μακαρονι κοχυλι βασικα
Καλά κάνεις και έχεις αμφιβολίες γλυκιά μου. Το μαντί γίνεται με χειροποίητο φύλο, μοιάζει με το ραβιόλι, και ψήνεται στο φούρνο. Το μόνο κοινό με τη συνταγή αυτή είναι ο κιμάς και το γιαουρτοσκόρδιον, με το οποίο προαιρετικά συνοδεύεται το μαντί.
χα, γιαλατζι μαντι το λοιπον.
πρεπει να βρουμε καποιον να κανουμε το αληθινο, κυρια ελενη μας.
σου ευχαριστω Μαρια.
καλο πραμα οι διασκευες,αλλα ας τις δινουμε και αλλο ονομα ,η τουλαχιστον ας λεμε οτι δεν ειναι το orriginal, γιατι καποια φορα θα μπερδεψουμε τα πραγματα και θα λεμε οτι τρωμε "ΣΟΥΒΛΑΚΙ"(απο το σουβλα)ενω θα τρωμε ΓΥΡΟ.
Δημοσίευση σχολίου